Prihlásiť

Zažite leto s hotelom Kontakt

Leto v Tatrách

Kontakt wellness hotel**** je príjemný malý  hotel v nádhernom tatranskom prostredí.  Je obklopený prírodou a preto je ideálnym miestom pre oddych a nezabudnuteľné zážitky. Hotel sa nachádza pod štítmi Vysokých Tatier, odkiaľ je ľahký prístup k mnohým turistickým atrakciám a kultúrnym pamiatkam.

V Kontakte je na prvom mieste hosť, čo sa odráža na starostlivosti o neho. Zamestnanci vytvárajú príjemnú atmosféru a na vysokej profesionálnej úrovni poskytujú služby, aby hostia zažili čo najväčší oddych tela aj duše. Vďaka zohranému tímu kuchárov objavíte bohaté chute jedál pripravených osvedčenými postupmi, s kladením dôrazu na ich prípravu a zachovanie kvality.K dispozícii sú aj relaxačné a wellness zóny, ktoré umožňujú hosťom upokojiť sa a oddýchnuť si po náročnom dni. Ale o tom nám už povie viac pán Andrej Prichocký, ktorý je marketingovým manažérom hotela.

Začínajú nám letné prázdniny a to znamená, že budete mať veľa malých návštevníkov. Čo ste si pre nich pripravili?

Pre našich najmenších hostí pripravujeme letné animácie plné zábavy a dobrodružstva. Program je zameraný na niekoľko rozprávkových tém a ponúka zábavné a pútavé aktivity. Prezradím pár z nich Pátrajte s nami po tajomstvách so Sherlockom Holmesom, zúčastnite sa jedinečného bálu so Snehulienkou, kde sa premeníte na trpaslíkov, a vydajte sa na cestu do Krajiny OZ, aby ste pomohli Dorotke dostať sa späť domov. Tieto animácie sú súčasťou pobytu našich najmenších hostí počas prázdnin.

V hoteli máte jeden z najväčších a najkrajších wellnessov v Tatrách. Povedzte nám o ňom niečo viac.

Našim hosťom ponúkame rozsiahly wellness, vrátane nádhernej wellness terasy. Táto terasa je ideálnym miestom na strávenie času a opaľovanie sa počas celého leta. Sme hrdí na pomerne malú kapacitu nášho wellnessu (80 osôb) a rozlohu 1000m2. Náš hotel je prvým hotelom s wellness na Slovensku, preto sa nazývame aj Kolískou wellnessu na Slovensku. S menšími, či väčšími vylepšeniami si udržujeme rovnaký koncept a vysoký štandard služieb nášho wellness centra, taktiež masáží, telových procedúr a tvárových ošetrení už od roku 2000.

 

Pre dospelých máte pripravené zaujímavé hudobné večery. Aké veľké mená u Vás môžeme vidieť?

 

Letné hudobné večery sú pre nás dôležitou súčasťou letnej sezóny. Otvorenie letnej sezóny sa koná 2. júla 2023 s vystúpením Ondreja Kandráca.
Nasledujúce večery spríjemnia jazzové tóny v podaní saxofónistu Jaroslava Richtarčíka (7. júla 2023), rockový večer s Viktorm Špakom z IMT Smile a Mariánom Ferencem (14. júla 2023) a White&Rose Wine party s Karolom Csinom (28. júla 2023). Počas celého augusta sa tešíme na obľúbeného hudobníka a speváka Lukáša Adamca. Okrem toho každý týždeň ponúkame bufetové večere s tematikou národnej kuchyne rôznych krajín. Alpský víkend bol skvelým začiatkom, kde sme hosťom predstavili chute typickej tirolskej kuchyne.

Na záver by sme v mene Sphere chceli srdečne poďakovať pánovi Prichockému marketingovému manažérovi hotela Kontakt za tento skvelý rozhovor. Sme nadšení, že nám prezradil infošky zo zákulisia hotela a je nám veľkou radosťou a cťou, že môžeme byť súčasťou ich príbehu a šíriť informácie o jedinečných zážitkoch, ktoré ponúka hotel Kontakt nezameniteľná destinácia. Veríme, že naši čitatelia ocenia túto možnosť stráviť nezabudnuteľný pobyt plný relaxu, gastronómie, zábavy a vzrušenia v hoteli Kontakt a s kartou Sphere majú možnosť využiť  jedinečné zľavy až do 15%.

vždy výhodne so Sphere

zľava15 %

Ďalšie články z nášho blogu

1.Máj – Sviatok lásky a jari

„Bol neskorý večer – prvý máj – večerný máj – bol lásky čas. Hrdličkin pozýval k láske hlas, kde borovicový zaváňal háj…“ Túto slávnu báseň od Karla Hynka Máchu určite všetci dobre poznáte. Tento lásky čas 1. máj už sa blíži. Je to tradičný český sviatok zamilovaných, niečo ako je v Amerike Valentín. Hoci u nás mnoho ľudí začalo oslavovať Valentína, 1. máj má stále svoje čaro.Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670

Veľká noc u starých Slovanov

Myslíte si, že veľkonočné oslavy vznikli až s príchodom kresťanstva? Rozhodne nie, sviatky na začiatku jari sú oveľa staršie ako toto náboženstvo. Každému je asi jasné, že kresťania oslavujú smrť a vzkriesenie Ježiša Krista, málokto však vie, že v tomto období oslavoval aj sám Ježiš – kresťanská Veľká noc sa totiž časovo viac menej prekrýva s židovským sviatkom Pesach, ktorý je pripomienkou vyňatia Izraelitov z Egypta. Mnoho pohanských kmeňov z rôznych oblastí sveta oslavovalo v tomto období príchod jari, našich slovanských predkov nevynímajúc.

Prvý jarný deň 20.marec

Astronomicky prvý jarný deň príde 20. marca 2024 presne o 04.07 hodín. To bude ten okamih, kedy Slnko vstúpi do znamenia Barana. Zároveň bude tento deň vychádzať presne na východe a zapadať presne na západe. Deň bude rovnako dlhý ako noc a zatiaľ čo na južnom póle Slnko vyjde, na severnom naopak v rovnakom okamihu zapadne…
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670