Prihlásiť

Vo Sphere oslavujeme 30 rokov

Čas je pojem veľmi relatívny. A aj keď je tou najspravodlivejšou veličinou, pretože nám všetkým odmeriava úplne rovnako, jeho vnímanie rovnaké nie je. Veci príjemné utekajú vždy tak nejako rýchlejšie a tie opačné sa tiahnu ako med. Avšak stačí letmý pohľad do kalendára alebo na hodinky a hneď vieme, na čom sme. A tak úplne presne tiež vieme, že vernostný program Sphere oslávi Slovenskej aj v Českej republike tento rok 30. rokov od svojho založenia.

Od roku 1994 sa toho udialo samozrejme mnoho. Odbor vernostných programov bol doslova poľe neorané a program Sphere bol na trhu úplným nováčikom. Naša práca spočívala najmä vo vysvetľovaní, že vernostná karta nie je len kúskom potlačeného plastu, ale priama cesta od obchodníka k zákazníkovi, ktorý urobí vďaka zľave „výhodný obchod“ a obchodníkovi sa zvýši obrat. A že vernostný program je skvelým nástrojom na zber zákazníckych dát, evidenciu nákupov a sledovanie nákupného správania.

Dnes už nemusíme nikoho presviedčať o tom, že program Sphere je najväčším univerzálnym vernostným programom v Českej a Slovenskej republike, ponúkajúci viac ako 10 000 možností výhodných nákupov, v ktorého portfóliu sú tie najlepšie slovenské aj svetové značky. A že kombinácia možnosti získavania priamych zliav s načítaním bodov za nákupmi robí program Sphere úplne unikátnym. Máme za sebou milióny predaných kariet, desaťtisíce podpísaných zmlúv a držiteľom kariet Sphere sme ušetrili v súhrne stovky tisíc eur. Do budúcnosti máme ešte veľké plány, pretože svet sa točí stále rýchlejšie a dôležité je nestratiť tempo, nápady, vízie a sny.

Preto naše poďakovanie a úcta patria nielen všetkým našim obchodným partnerom za to, že nám dali dôveru a rozhodli sa s nami spolupracovať, mnohí takmer od samého začiatku, ale aj státisícom držiteľov kariet Sphere, ktorí kartu na svoje nákupy využívajú.

Preto nám dovoľte zhrnúť históriu programu Sphere do niekoľkých najdôležitejších míľnikov, aby sme si pripomenuli, čo sme spoločne zažili.

Takto vyzeral náš vôbec prvý Katalóg partnerov ... áno, predtým sa všetko tlačilo 🙂
Jedno z našich prvých firemných automobilov
Vždy u nás bolo veselo

Ďalšie články z nášho blogu

Príďte sa zabaviť na Otvorenie leta – 1. ročník festivalu CHÂTEAU BELA FEST s 50% zľavou pre SPHERE!

V jedinečnej atmosfére luxusného kaštieľa Château Bela, obklopení krásou a históriou, sa môžete tešiť na večer plný skvelej hudby. Kapela Gladiator, známa svojimi energickými vystúpeniami a hitmi, ktoré milujú generácie fanúšikov, vám prinesie svoje najväčšie hity a novinky. Marián Čekovský, obľúbený spevák, skladateľ a multiinštrumentalista, vás očarí svojou charizmou a jedinečným hudobným štýlom. Gáspár Laci, známy maďarský spevák s výrazným hlasom a pôsobivou prítomnosťou, prinesie do programu špeciálnu dávku emotívnej a vášnivej hudby. Château Bela Fest sa bude konať v sobotu 29. júna 2024 od 18:00 do 23:00 v areáli kaštieľa, v starej jazdiarni Hala Bela.

História golfu

Na otázku, kto vymyslel golf, sa pravdivú a presnú odpoveď asi nedozvieme. O pôvode golfovej hry sa sporí niekoľko národov a zároveň existuje mnoho teórií o začiatkoch tejto hry. Jediné, čo vieme je, že už v stredoveku existovalo v Európe niekoľko hier s palicou a loptičkou. Niektorí historici sa domnievajú, že jednou z hier bola palle-maille. Tá sa hrávala vo francúzskych a talianskych uliciach. Pri tejto hre sa používala palica s paličkou. Cieľom bolo trafiť cieľ, ktorý bol buď na zemi, alebo zavesený pomocou palice s paličkou a drevenéj gule.

1.Máj – Sviatok lásky a jari

„Bol neskorý večer – prvý máj – večerný máj – bol lásky čas. Hrdličkin pozýval k láske hlas, kde borovicový zaváňal háj…“ Túto slávnu báseň od Karla Hynka Máchu určite všetci dobre poznáte. Tento lásky čas 1. máj už sa blíži. Je to tradičný český sviatok zamilovaných, niečo ako je v Amerike Valentín. Hoci u nás mnoho ľudí začalo oslavovať Valentína, 1. máj má stále svoje čaro.Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670