Prihlásiť

Spolupráca pre lepší život: Sphere karty pre OZ Malíček

V Sphere sme hrdí na naše partnerstvo s organizáciou OZ Malíček, ktorá sa venuje podpore rodín s predčasne narodenými deťmi.

V dnešnom svete je dôležité, aby sme si navzájom pomáhali a podporovali sa. V tejto snahe o solidaritu a aktívnu pomoc sme sa v Sphere rozhodli pre spoluprácu s organizáciou OZ Malíček. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete viac o ich úžasnej práci a zistíte, ako môžete prispieť Vašou pomocou aj Vy 🙂

OZ Malíček je občianske združenie, ktoré sa zameriava na podporu rodín s predčasne narodenými deťmi. Ich cieľom je poskytnúť týmto rodinám potrebnú podporu, poradenstvo a prostriedky pre lepší a kvalitnejší život. Táto spolupráca je pre nás príležitosťou prekročiť hranice a zanechať vplyv v životoch týchto rodín. Veríme, že spoločne môžeme dosiahnuť viac a prispieť k pozitívnym zmenám. Sme hrdí na to, že môžeme byť súčasťou ich misie a pomáhať im napĺňať ich vízie.

Boli sme nesmierne radi, keď sme mali príležitosť osobne odovzdať finančný dar organizácii OZ Malíček. Toto stretnutie bolo veľmi príjemné a intenzívne. Spoznali sme skvelé ženy, ktoré sa s veľkou oddanosťou venujú pomoci rodinám s predčasne narodenými deťmi. Z tejto vzájomnej interakcie vzišiel nápad na ďalšiu spoluprácu a darovanie Sphere kariet ich členom. Týmto krokom sme chceli ešte viac podporiť a uľahčiť život týmto rodinám, aby mali prístup k našim výhodám a zároveň pocítili našu vďaku a podporu.

Sphere karta je nielen symbolom nášho partnerstva s OZ Malíček, ale aj nástrojom, ktorý členom umožňuje využívať rôzne zľavy a výhody. Bez ohľadu na to, či ide o potreby pre deti, zdravotnú starostlivosť, voľný čas alebo iné oblasti života, Sphere karta prináša pridanú hodnotu a podporu pre tieto rodiny. Veríme, že táto spolupráca s OZ Malíček a poskytnutie  Sphere kariet im pomôže zvládať každodenné výzvy a zlepšiť kvalitu ich života.

Aj ako bežný človek môžete pomôcť organizácii. Existuje viacero spôsobov, ako sa zapojiť a poskytnúť svoju pomoc.

  • Môžete sa stať dobrovoľníkom a venovať svoj čas a schopnosti priamo organizácii.
  • Pomôcť môžete aj prostredníctvom finančných príspevkov, ktoré pomáhajú k zabezpečeniu potrebných prostriedkov a podpory pre tieto rodiny.
  • Ďalšou možnosťou je šírenie povedomia a informácií o práci OZ Malíček, čím môžete prilákať pozornosť a podporu od ostatných ľudí vo vašom okolí. Každý príspevok, či už veľký alebo malý, má význam a môže mať pozitívny vplyv na životy týchto rodín.

Ak chcete získať viac informácií o  Sphere a našej podpore OZ Malíček, navštívte naše webové stránky.  Spoločne môžeme meniť svet a pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ďalšie články z nášho blogu

Veľká noc u starých Slovanov

Myslíte si, že veľkonočné oslavy vznikli až s príchodom kresťanstva? Rozhodne nie, sviatky na začiatku jari sú oveľa staršie ako toto náboženstvo. Každému je asi jasné, že kresťania oslavujú smrť a vzkriesenie Ježiša Krista, málokto však vie, že v tomto období oslavoval aj sám Ježiš – kresťanská Veľká noc sa totiž časovo viac menej prekrýva s židovským sviatkom Pesach, ktorý je pripomienkou vyňatia Izraelitov z Egypta. Mnoho pohanských kmeňov z rôznych oblastí sveta oslavovalo v tomto období príchod jari, našich slovanských predkov nevynímajúc.

Prvý jarný deň 20.marec

Astronomicky prvý jarný deň príde 20. marca 2024 presne o 04.07 hodín. To bude ten okamih, kedy Slnko vstúpi do znamenia Barana. Zároveň bude tento deň vychádzať presne na východe a zapadať presne na západe. Deň bude rovnako dlhý ako noc a zatiaľ čo na južnom póle Slnko vyjde, na severnom naopak v rovnakom okamihu zapadne…
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670

6 dôvodov, prečo čítať knihy

„Nemilovať knihy znamená nemilovať múdrosť. Nemilovať múdrosť však znamená stať sa hlupákom.“
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670