Prihlásiť

Zdravie je len jedno – podporte ho s HillVital

HillVital už niekoľko rokov na slovenskom trhu distribuuje komplexné produktové rady určené na široké spektrum zdravotných ťažkostí. HillVital sa orientuje na unikátne bylinné extrakty, čoho výsledkom sú čisto prírodné produkty spĺňajúce štandardy najvyššej kvality.

Kľúčové produkty reprezentujú prírodné balzamy. Ich receptúra dokonale zodpovedá nárokom na účinnú pomoc pri potiažach s pohybovým aparátom, kŕčovými žilami a pri kožných problémoch. V portfóliu produktov HillVital majú svoje pevné zastúpenie aj prírodné mydlá, šampóny, vitamíny a bylinné čaje podporujúce špecifické oblasti zdravia. 

HillVital sa stal vyhľadávaným miestom, kde zákazníci našli prírodné a zároveň účinné riešenia na problémy, ktoré im podkopávali zdravie. Aby starostlivosť o zákazníka a uspokojovanie jeho potrieb bolo naozaj komplexné, HillVital sa spojil so zvučnými značkami. Tie zdieľajú rovnakú filozofiu a prírodnou cestou prenikajú do starostlivosti o zdravie i krásu tela. V ponuke HillVital nájdete značky ako LUUV, Mea Natura, Spoožva, Olivie, Almara Soap, MamaCare, Masticha, SIRUPO, ktoré dopĺňajú mozaiku prírodnej starostlivosti o zdravie pod jednou strechou.

Čím sú produkty HillVital výnimočné?

  • Silou chrániť zdravie

Unikátne naturálne terapie HillVital pomáhajú lepšie znášať zdravotné potiaže, utišujú bolesť a minimalizujú prejavy rôznych druhov ochorení. Vďaka bylinnému základu sú zložením jemné avšak dostatočné silné, aby ich účinky boli poznateľné.

  • Receptúrou inšpirovanou prírodou

HillVital dôveruje prírodným cestám na dosiahnutie pevného zdravia. Do svojich bylinných zmesí starostlivo vyberá byliny z Karpát, ktoré precízne spracováva s umom a citom k prírodnému bohatstvu.

  • Oceneniami, ktoré sledujú kvalitu

Produkty HillVital obsahujú také receptúry, ktorých výnimočnú kvalitu spracovania a účinku si všimli aj vedecké inštitúcie a prírodní liečitelia. Produkty ako Master balzam, Varikoflex a Maximum balzam boli ocenené, v Európe významným, certifikátom ceny kvality a reformným vedeckým združením v domovskej krajine HillVital. HillVital je zárukou toho, že spokojnosť neostane len za dverami laboratória. 

HillVital je tu pre všetkých, ktorí potrebujú mať zdravie pevne vo svojich rukách! HillVital znamená byť zdravý.

Maximum balzam 250 ml

Kombinácia účinných bylín obsiahnutá v Maximum balzame je intenzívna terapia na kĺby a kosti ničené reumou, artrózou, artritídou a osteoporózou. Pomáha regenerovať kĺby a uľavovať od bolesti, či opuchov. Tlmí bolesti v oblasti bedier, predovšetkým bolesť krížov a

Master balzam 250 ml

Hľadáte prírodnú cestu na úľavu bolesť kĺbov, svalov, rúk a chrbta? Vyskúšajte prírodný Master balzam. Ten v sebe ukrýva až 12 bylín, ktoré môžu pomôcť uľaviť od bolesti, zmierniť opuch a priniesť vám opäť radosť z pohybu. 

Čaj Go pre podporu pohybového aparátu 150 g

Čaj Go je zložený z byliniek, ktoré uľavujú pri reume a artróze, ktoré blahodarne pôsobia na boľavé kĺby či pri problémoch s ostrohami na päte. Prírodné látky pôsobia zvnútra a pomáhajú naštartovať proces prirodzenej regenerácie kĺbov, chrupaviek a tkanív.

Čaj Flex na úľavu od kŕčových žíl 150g

Čaj na úľavu od kŕčových žíl je vytvorený z 5 vhodne skombinovaných prírodných bylín (listy z malín, listy z lesných ostružín, listy z čučoriedky, nechtík, sirôtka divá). Tie pomáhajú zmierniť kŕčové žily, spevňujú žilové membrány a napomáhajú žilovej pružnosti. 

Ďalšie články z nášho blogu

Veľká noc u starých Slovanov

Myslíte si, že veľkonočné oslavy vznikli až s príchodom kresťanstva? Rozhodne nie, sviatky na začiatku jari sú oveľa staršie ako toto náboženstvo. Každému je asi jasné, že kresťania oslavujú smrť a vzkriesenie Ježiša Krista, málokto však vie, že v tomto období oslavoval aj sám Ježiš – kresťanská Veľká noc sa totiž časovo viac menej prekrýva s židovským sviatkom Pesach, ktorý je pripomienkou vyňatia Izraelitov z Egypta. Mnoho pohanských kmeňov z rôznych oblastí sveta oslavovalo v tomto období príchod jari, našich slovanských predkov nevynímajúc.

Prvý jarný deň 20.marec

Astronomicky prvý jarný deň príde 20. marca 2024 presne o 04.07 hodín. To bude ten okamih, kedy Slnko vstúpi do znamenia Barana. Zároveň bude tento deň vychádzať presne na východe a zapadať presne na západe. Deň bude rovnako dlhý ako noc a zatiaľ čo na južnom póle Slnko vyjde, na severnom naopak v rovnakom okamihu zapadne…
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670

6 dôvodov, prečo čítať knihy

„Nemilovať knihy znamená nemilovať múdrosť. Nemilovať múdrosť však znamená stať sa hlupákom.“
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670