Prihlásiť

Inovatívna kolekcia školského vybavenia BAAGL

Ako sám názov napovedá, BAAGL sa zameriava na výrobu ergonomických batohov a aktoviek vyvíjaných v spolupráci s českými fyzioterapeutmi tak, aby boli čo najpohodlnejšie, a hlavne umožňovali zdravé každodenné nosenie.

Z čoho všetkého sa môžu školáci tešiť? Úžasnú ponuku aktoviek, batohov, celého radu školských potrieb a iných pomôcok či štýlových vychytávok nájdete na stránkach českej značky BAAGL. Vyberiete tu certifikované školské tašky pre malých i veľkých, dievčatá aj chlapcov. Žiaci a študenti potom určite ocenia predovšetkým moderný dizajn a pestrý výber atraktívnych motívov. K mnohým aktovkám a batohom je možné navyše dokúpiť peračník, vrecko na obuv, desiatový box, tritánovú fľašu na pitie, dosky na zošity a mnoho ďalších školských potrieb v rovnakom motíve. Vybavenie zladené do jedného dizajnu je možné zaobstarať aj v cenovo výhodných školských setoch.

Minimálna váha a ergonómia predovšetkým

Medzi kľúčové vlastnosti aktoviek a batohov BAAGL sa radí najmä nízka hmotnosť, ergonomicky tvarovaný chrbát kopírujúci anatomické zakrivenie chrbtice a systém ľahko nastaviteľných popruhov. „Vďaka úzkej spolupráci s českými fyzioterapeutmi sa nášmu tímu dizajnérov podarilo posunúť súčasné modely aktoviek a batohov na úplne novú úroveň, takže sú ešte ľahšie a pohodlnejšie. V novej kolekcii tak môžete očakávať celý rad technologických vychytávok a inovácií,“ priblížil kolekciu obchodný riaditeľ Michal Šmidrkal.

Najvýraznejšou, a predovšetkým najľahšou novinkou je kompaktný batoh radu AIRY, ktorý zaručuje tú najmenšiu možnú záťaž pre detský chrbát. „Kompaktný plecniak vyvinutý špeciálne pre deti do 1.–2. triedy ZŠ má minimálnu hmotnosť a pre svoje intuitívne zapínanie je zároveň neobyčajne praktický. Vďaka menšiemu objemu a odľahčenej konštrukcii sedí aj tým najdrobnejším prváčikom,“ priblížil benefity tohto radu Michal Šmidrkal. Pokiaľ chcete, aby aktovka s dieťaťom v priebehu školskej dochádzky tzv. rástla, poobzerajte sa po takej, ktorá je vybavená posuvným chrbtovým systémom ERGO ADJUSTABLE SYSTEM!

Školský batoh Airy Hummingbird

Školský batoh Airy Wolf

Štýlová výbava do školy

Ani na poli dizajnu nezostávajú novinky kolekcie BAAGL pozadu. Každý rok pribúdajú nové motívy úspešných modelových radov Core, Skate, Ergo, Shelly a Zippy. Rozšírená bola aj ponuka batôžkov pre predškolákov. V sortimente nájdete aj produkty vytvorené v spolupráci so slávnym filmovým štúdiom Warner Bros. Z nových doplnkov spomeňme mini tritánové fľaše alebo peračník Etue Eggy, ktorý vďaka praktickému vnútornému usporiadaniu môže poslúžiť nielen v škole, ale aj ako cestovné puzdro.

Zbrusu novým produktom sú kvalitné barefoot papučky vyrobené v spolupráci s českou obuvníckou firmou FARE. „Pri úvahách nad novou kolekciou sme sa zamerali najmä na praktickosť a zdravie, a pretože sa až u 95 % detí nastupujúcich do prvej triedy prejavujú rôzne deformity nôh spôsobené nevhodnou obuvou, rozhodli sme sa doplniť náš sortiment práve o kvalitnú, precízne ušitú obuv pre deti ,“ približuje ideu nového produktu brand manažérka BAAGLu Marie Maláková.

Detské prezuvky typového radu FARE Bare kúpite na e-shope baagl.cz v dvoch obľúbených designoch – panda a dinosaurus. Teraz teda zoženiete všetko dôležité vybavenie do škôlky a školy na jednom mieste!

Pokiaľ ste narazili na niečo, čo vo výbave vášho školáka ešte chýba, pozrite sa na e-shop baagl.sk! 

Všetkým deťom aj ich rodičom prajeme pohodový školský rok.

Ďalšie články z nášho blogu

1.Máj – Sviatok lásky a jari

„Bol neskorý večer – prvý máj – večerný máj – bol lásky čas. Hrdličkin pozýval k láske hlas, kde borovicový zaváňal háj…“ Túto slávnu báseň od Karla Hynka Máchu určite všetci dobre poznáte. Tento lásky čas 1. máj už sa blíži. Je to tradičný český sviatok zamilovaných, niečo ako je v Amerike Valentín. Hoci u nás mnoho ľudí začalo oslavovať Valentína, 1. máj má stále svoje čaro.Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670

Veľká noc u starých Slovanov

Myslíte si, že veľkonočné oslavy vznikli až s príchodom kresťanstva? Rozhodne nie, sviatky na začiatku jari sú oveľa staršie ako toto náboženstvo. Každému je asi jasné, že kresťania oslavujú smrť a vzkriesenie Ježiša Krista, málokto však vie, že v tomto období oslavoval aj sám Ježiš – kresťanská Veľká noc sa totiž časovo viac menej prekrýva s židovským sviatkom Pesach, ktorý je pripomienkou vyňatia Izraelitov z Egypta. Mnoho pohanských kmeňov z rôznych oblastí sveta oslavovalo v tomto období príchod jari, našich slovanských predkov nevynímajúc.

Prvý jarný deň 20.marec

Astronomicky prvý jarný deň príde 20. marca 2024 presne o 04.07 hodín. To bude ten okamih, kedy Slnko vstúpi do znamenia Barana. Zároveň bude tento deň vychádzať presne na východe a zapadať presne na západe. Deň bude rovnako dlhý ako noc a zatiaľ čo na južnom póle Slnko vyjde, na severnom naopak v rovnakom okamihu zapadne…
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670