Prihlásiť

Happylife

„Spoločnosť HAPPYLIFE pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Našou snahou je vytvárať unikátne a chutné produkty z kvalitných surovín. Zameriavame sa najmä na kategóriu „free from“ – tz. bez gluténu, bez laktózy, bez pridaného cukru atď.


„Spoločnosť HAPPYLIFE pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Našou snahou je vytvárať unikátne a chutné produkty z kvalitných surovín. Zameriavame sa najmä na kategóriu „free from“ – tz. bez gluténu, bez laktózy, bez pridaného cukru atď. Naša výrobná prevádzka je certifikovaná na bio výrobu a taktiež sme držiteľom medzinárodne uznávaného potravinárskeho certifikátu IFS.

Sme dynamická spoločnosť, neustále sa vyvíjame a pracujeme na nových inovatívnych produktoch. Medzi naše najpopulárnejšie výrobky patria bio kokosové tyčinky COCO BAR, či tyčinky s obsahom kolagénu COLLAGEN BAR.

Chceme ľuďom ukázať, že si nemusia vyberať medzi potravinami, ktoré sú zdravé alebo chutné – je možné mať oboje!“

www.happylife.eu






Ďalšie články z nášho blogu

Príďte sa zabaviť na Otvorenie leta – 1. ročník festivalu CHÂTEAU BELA FEST s 50% zľavou pre SPHERE!

V jedinečnej atmosfére luxusného kaštieľa Château Bela, obklopení krásou a históriou, sa môžete tešiť na večer plný skvelej hudby. Kapela Gladiator, známa svojimi energickými vystúpeniami a hitmi, ktoré milujú generácie fanúšikov, vám prinesie svoje najväčšie hity a novinky. Marián Čekovský, obľúbený spevák, skladateľ a multiinštrumentalista, vás očarí svojou charizmou a jedinečným hudobným štýlom. Gáspár Laci, známy maďarský spevák s výrazným hlasom a pôsobivou prítomnosťou, prinesie do programu špeciálnu dávku emotívnej a vášnivej hudby. Château Bela Fest sa bude konať v sobotu 29. júna 2024 od 18:00 do 23:00 v areáli kaštieľa, v starej jazdiarni Hala Bela.

Vo Sphere oslavujeme 30 rokov

Čas je pojem veľmi relatívny. A aj keď je tou najspravodlivejšou veličinou, pretože nám všetkým odmeriava úplne rovnako, jeho vnímanie rovnaké nie je. Veci príjemné utekajú vždy tak nejako rýchlejšie a tie opačné sa tiahnu ako med. Avšak stačí letmý pohľad do kalendára alebo na hodinky a hneď vieme, na čom sme. A tak úplne presne tiež vieme, že vernostný program Sphere oslávi Slovenskej aj v Českej republike tento rok 30. rokov od svojho založenia.

História golfu

Na otázku, kto vymyslel golf, sa pravdivú a presnú odpoveď asi nedozvieme. O pôvode golfovej hry sa sporí niekoľko národov a zároveň existuje mnoho teórií o začiatkoch tejto hry. Jediné, čo vieme je, že už v stredoveku existovalo v Európe niekoľko hier s palicou a loptičkou. Niektorí historici sa domnievajú, že jednou z hier bola palle-maille. Tá sa hrávala vo francúzskych a talianskych uliciach. Pri tejto hre sa používala palica s paličkou. Cieľom bolo trafiť cieľ, ktorý bol buď na zemi, alebo zavesený pomocou palice s paličkou a drevenéj gule.