Prihlásiť

Čítanie je SEXY!

Marec je mesiac knihy a preto sa s vami podelíme o 5 rád, ktoré vám dokážu, že áno, čítanie je zábava! Nielenže vám pomôže zlepšiť život, ale budete aj vďaka nemu atraktívnejší a sexy.

Taktiež ste dookola v detstve počúvali od rodičov a učiteľov, aby ste čítali? Že knihy zlepšia vaše čitateľské schopnosti a komunikáciu, ale vtedy sa vám čítanie zdalo veľmi nudné a nezaujímavé🤷‍♀️. Aj teraz na nás neustále vyskakujú ľudia z rôznych reklám a tvrdia stále to isté, ako je čítanie zábavné a pomôže vám stať sa úspešným a ako úspešní ľudia čítajú obrovské množstvo kníh ročne.  Aj vďaka čítaniu sa vedeli posunúť v živote, zarobiť veľa peňazí a dosiahnuť svoje ciele atd….

Viete čo majú všetci títo ľudia spoločné?  Pravdu, čítanie JE SEXY!☝

Čítanie zlepšuje nielen  komunikačné alebo čitateľské schopnosti, ale aj osobnosť. Čítanie pomáha pochopiť dôležitosť viery v seba samého, zlepšuje kvalitu života a urobí z vás lepšieho človeka, a nielen to. Čítanie zmení vašu cestu od neznámeho k známemu. 

Marec je mesiac knihy a preto sa s vami podelíme o 5  rád, ktoré vám dokážu, že áno, čítanie je zábava, nielenže vám pomôže zlepšiť váš život, ale aj vďaka nemu budete  atraktívnejší a sexy😎

  1. Zlepšuje vedomosti

    Všetci určite súhlasíte s tým, že mať vedomosti sú jedna z najdôležitejších komodít, ktorou disponujeme, ako ľudia. Učenie a získavanie vedomostí nikdy nevyjde z módy, určite vám to pomôže v živote, ako aj bestseller od Jean-Francois Marmion s názvom Psychológia stupidity.

  2.  Inteligencia je sexy

    Sapiosexuáli by súhlasili s tým, že nič na tomto svete nemôže byť viac sexy ako inteligencia, Sapiosexuál je osoba, ktorú sexuálne priťahuje inteligencia u iných, a existujú rôzni ľudia, ktorí považujú inteligentných ľudí za atraktívnejších, preferujú kontakt iba s 🤓 inteligentnými a múdrymi ľuďmi.

  3.  Kľudná a  pokojná myseľ

    Prostredníctvom čítania sa naučíte riešiť problémy hladko a pokojne a zvládnete takmer každú situáciu, pretože vďaka mentorom sa naučíte, ako zvládať problémy a ako postupovať v živote bez toho, aby ste boli frustrovaní. 🧘‍♀️Ľudia s pokojnou mysľou sú veľmi príťažliví, vedia zostať pokojní aj v najhoršom scenári.

  4.  Rozširuje konverzáciu/tému na diskusiu

    Čítaním sa zlepšuje vaša komunikácia, zvyšujú sa vaše vedomosti, rozširuje sa vaša kreativita a zlepšuje sa vaša osobnosť, všetky tieto faktory sú naozaj veľmi dôležité pre vaše sebavedomie a keď získate sebavedomie, môžete sa kedykoľvek s kýmkoľvek rozprávať, budete mať v hlave rôzne témy na diskusiu a môžete rozšíriť  konverzáciu s niekým výberom akejkoľvek témy, pretože budete mať vedomosti o danej veci.

  5. Empatia / ľudskosť

    V tomto uponáhľanom svete nemá nikto čas na seba, ako môžeme pochopiť alebo dokonca počúvať problémy druhých, moja osobná skúsenosť je, že som sa prostredníctvom čítania kníh naučila byť dobrým poslucháčom, v tomto uponáhľanom svete ľudia chcú, aby ich niekto počúval, aby ich pochopil, a ak sa dokážete stať dobrým poslucháčom, stanete sa aj atraktívnym a pokorným človekom. Preto sa snažte pochopiť empatiu a ľudskosť, nezabúdajte, že ľudskosť je na prvom mieste, a keď máte v sebe túto ľudskosť, stanete sa nielen milým alebo príťažlivým človekom, ale aj odvážnym človekom.

Tak čo presvedčili sme vás, že čítanie je späť v móde? Veríme, že áno a preto máte od nás super zľavy v Pantha Rhei a Albatros media 😎

Ďalšie články z nášho blogu

Veľká noc u starých Slovanov

Myslíte si, že veľkonočné oslavy vznikli až s príchodom kresťanstva? Rozhodne nie, sviatky na začiatku jari sú oveľa staršie ako toto náboženstvo. Každému je asi jasné, že kresťania oslavujú smrť a vzkriesenie Ježiša Krista, málokto však vie, že v tomto období oslavoval aj sám Ježiš – kresťanská Veľká noc sa totiž časovo viac menej prekrýva s židovským sviatkom Pesach, ktorý je pripomienkou vyňatia Izraelitov z Egypta. Mnoho pohanských kmeňov z rôznych oblastí sveta oslavovalo v tomto období príchod jari, našich slovanských predkov nevynímajúc.

Prvý jarný deň 20.marec

Astronomicky prvý jarný deň príde 20. marca 2024 presne o 04.07 hodín. To bude ten okamih, kedy Slnko vstúpi do znamenia Barana. Zároveň bude tento deň vychádzať presne na východe a zapadať presne na západe. Deň bude rovnako dlhý ako noc a zatiaľ čo na južnom póle Slnko vyjde, na severnom naopak v rovnakom okamihu zapadne…
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670

6 dôvodov, prečo čítať knihy

„Nemilovať knihy znamená nemilovať múdrosť. Nemilovať múdrosť však znamená stať sa hlupákom.“
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670