Prihlásiť

Boli sme v Sothys – inštitúte krásy!

Naša kolegyňa Janka išla vyskúšať služby do SOTHYS referenčného inštitútu krásy v srdci bratislavského Ružinova a dopriala si  intenzívne tvárové ošetrenie na hydratáciu pleti a podelila sa s jej zážitkom.

Luxusná kozmetická značka Sothys Paris má viac ako 60 ročnú tradíciu v kozmetickom priemysle.
Od roku 1946 vám ponúka luxus, eleganciu, efektívnosť, riešenie všetkých kozmetických problémov, tradičné techniky, inovatívne zmýšľanie…niečo viac, niečo iné…to je svet Sothys.

Hneď po príchode do kancelárie sme si všimli, že Jankina pleť žiari a je dokonale vyživená a svieža.  Takže nám musela pri káve všetko okamžite porozprávať.

„Pri vstupe do inštitútu ma privítala príjemná atmosféra a profesionálny personál. Okamžite som si všimla, že SOTHYS sa zameriava na detaily a kvalitu. Moja terapeutka mi podrobne vysvetlila výhody a možnosti ošetrenia, pričom na základe typu pleti mohla vybrať medzi tromi rôznymi typmi – antiage, čistiace a hydratačné. Keďže som potrebovala doplniť vlhkosť a sviežosť svojej pleti, rozhodla sa pre hydratačné ošetrenie. Samotné ošetrenie ma úplne pohltilo. Čo ma príjemne prekvapilo boli nahriate pomôcky a uteráky. Ošetrenie je založené na precíznej ručnej masáži a starostlivom nanášaní kvalitných produktov značky Sothys Paris. Moja terapeutka bola očividne odborníčka vo svojom odbore. Každý pohyb jej rúk bol presný a dôkladný, pričom mi neustále vysvetľovala, čo práve robí a aký účinok to bude mať na moju pleť. Po skončení masáže ma nechala chvíľu oddychovať. Táto chvíľa pokoja mi umožnila úplne sa pohltiť do svojich myšlienok a nechať ošetrenie na mňa pôsobiť.“ Povedala Janka a my sme len ticho závideli.

V salóne SOTHYS referenčného inštitútu krásy v Bratislave na Vás čakajú nielen neskutočné  personál, ktorý Vám zabezpečí špičkové služby, ale s kartou Sphere máte 10% zľavu na ošetrenia tváre a celého tela a zľavu 5% na ich výborné produkty

 

Takže ak hľadáte miesto, kde si môžete oddýchnuť a zároveň sa postarať o svoju pleť, odporúčame vám vyskúšať SOTHYS inštitút krásy a budete žiariť, ako naša Janka.

Ďalšie články z nášho blogu

1.Máj – Sviatok lásky a jari

„Bol neskorý večer – prvý máj – večerný máj – bol lásky čas. Hrdličkin pozýval k láske hlas, kde borovicový zaváňal háj…“ Túto slávnu báseň od Karla Hynka Máchu určite všetci dobre poznáte. Tento lásky čas 1. máj už sa blíži. Je to tradičný český sviatok zamilovaných, niečo ako je v Amerike Valentín. Hoci u nás mnoho ľudí začalo oslavovať Valentína, 1. máj má stále svoje čaro.Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670

Veľká noc u starých Slovanov

Myslíte si, že veľkonočné oslavy vznikli až s príchodom kresťanstva? Rozhodne nie, sviatky na začiatku jari sú oveľa staršie ako toto náboženstvo. Každému je asi jasné, že kresťania oslavujú smrť a vzkriesenie Ježiša Krista, málokto však vie, že v tomto období oslavoval aj sám Ježiš – kresťanská Veľká noc sa totiž časovo viac menej prekrýva s židovským sviatkom Pesach, ktorý je pripomienkou vyňatia Izraelitov z Egypta. Mnoho pohanských kmeňov z rôznych oblastí sveta oslavovalo v tomto období príchod jari, našich slovanských predkov nevynímajúc.

Prvý jarný deň 20.marec

Astronomicky prvý jarný deň príde 20. marca 2024 presne o 04.07 hodín. To bude ten okamih, kedy Slnko vstúpi do znamenia Barana. Zároveň bude tento deň vychádzať presne na východe a zapadať presne na západe. Deň bude rovnako dlhý ako noc a zatiaľ čo na južnom póle Slnko vyjde, na severnom naopak v rovnakom okamihu zapadne…
Jan Amos Komenský český barokový spisovateľ, filozof, náboženský spisovateľ, pedagóg, politický spisovateľ a vedecký spisovateľ 1592–1670