Prihlásiť

Boli sme v Sothys – inštitúte krásy!

Naša kolegyňa Janka išla vyskúšať služby do SOTHYS referenčného inštitútu krásy v srdci bratislavského Ružinova a dopriala si  intenzívne tvárové ošetrenie na hydratáciu pleti a podelila sa s jej zážitkom.

Luxusná kozmetická značka Sothys Paris má viac ako 60 ročnú tradíciu v kozmetickom priemysle.
Od roku 1946 vám ponúka luxus, eleganciu, efektívnosť, riešenie všetkých kozmetických problémov, tradičné techniky, inovatívne zmýšľanie…niečo viac, niečo iné…to je svet Sothys.

Hneď po príchode do kancelárie sme si všimli, že Jankina pleť žiari a je dokonale vyživená a svieža.  Takže nám musela pri káve všetko okamžite porozprávať.

„Pri vstupe do inštitútu ma privítala príjemná atmosféra a profesionálny personál. Okamžite som si všimla, že SOTHYS sa zameriava na detaily a kvalitu. Moja terapeutka mi podrobne vysvetlila výhody a možnosti ošetrenia, pričom na základe typu pleti mohla vybrať medzi tromi rôznymi typmi – antiage, čistiace a hydratačné. Keďže som potrebovala doplniť vlhkosť a sviežosť svojej pleti, rozhodla sa pre hydratačné ošetrenie. Samotné ošetrenie ma úplne pohltilo. Čo ma príjemne prekvapilo boli nahriate pomôcky a uteráky. Ošetrenie je založené na precíznej ručnej masáži a starostlivom nanášaní kvalitných produktov značky Sothys Paris. Moja terapeutka bola očividne odborníčka vo svojom odbore. Každý pohyb jej rúk bol presný a dôkladný, pričom mi neustále vysvetľovala, čo práve robí a aký účinok to bude mať na moju pleť. Po skončení masáže ma nechala chvíľu oddychovať. Táto chvíľa pokoja mi umožnila úplne sa pohltiť do svojich myšlienok a nechať ošetrenie na mňa pôsobiť.“ Povedala Janka a my sme len ticho závideli.

V salóne SOTHYS referenčného inštitútu krásy v Bratislave na Vás čakajú nielen neskutočné  personál, ktorý Vám zabezpečí špičkové služby, ale s kartou Sphere máte 10% zľavu na ošetrenia tváre a celého tela a zľavu 5% na ich výborné produkty

 

Takže ak hľadáte miesto, kde si môžete oddýchnuť a zároveň sa postarať o svoju pleť, odporúčame vám vyskúšať SOTHYS inštitút krásy a budete žiariť, ako naša Janka.

Ďalšie články z nášho blogu

Príďte sa zabaviť na Otvorenie leta – 1. ročník festivalu CHÂTEAU BELA FEST s 50% zľavou pre SPHERE!

V jedinečnej atmosfére luxusného kaštieľa Château Bela, obklopení krásou a históriou, sa môžete tešiť na večer plný skvelej hudby. Kapela Gladiator, známa svojimi energickými vystúpeniami a hitmi, ktoré milujú generácie fanúšikov, vám prinesie svoje najväčšie hity a novinky. Marián Čekovský, obľúbený spevák, skladateľ a multiinštrumentalista, vás očarí svojou charizmou a jedinečným hudobným štýlom. Gáspár Laci, známy maďarský spevák s výrazným hlasom a pôsobivou prítomnosťou, prinesie do programu špeciálnu dávku emotívnej a vášnivej hudby. Château Bela Fest sa bude konať v sobotu 29. júna 2024 od 18:00 do 23:00 v areáli kaštieľa, v starej jazdiarni Hala Bela.

Vo Sphere oslavujeme 30 rokov

Čas je pojem veľmi relatívny. A aj keď je tou najspravodlivejšou veličinou, pretože nám všetkým odmeriava úplne rovnako, jeho vnímanie rovnaké nie je. Veci príjemné utekajú vždy tak nejako rýchlejšie a tie opačné sa tiahnu ako med. Avšak stačí letmý pohľad do kalendára alebo na hodinky a hneď vieme, na čom sme. A tak úplne presne tiež vieme, že vernostný program Sphere oslávi Slovenskej aj v Českej republike tento rok 30. rokov od svojho založenia.

História golfu

Na otázku, kto vymyslel golf, sa pravdivú a presnú odpoveď asi nedozvieme. O pôvode golfovej hry sa sporí niekoľko národov a zároveň existuje mnoho teórií o začiatkoch tejto hry. Jediné, čo vieme je, že už v stredoveku existovalo v Európe niekoľko hier s palicou a loptičkou. Niektorí historici sa domnievajú, že jednou z hier bola palle-maille. Tá sa hrávala vo francúzskych a talianskych uliciach. Pri tejto hre sa používala palica s paličkou. Cieľom bolo trafiť cieľ, ktorý bol buď na zemi, alebo zavesený pomocou palice s paličkou a drevenéj gule.