Prihlásiť

Blog

Zaujímavosti a inšpirácie od partnerov vernostného programu Sphere

5 tipov na čo myslieť pred nástupom do školy

August je v plnom prúde, pomaly začne september a s tým aj nový školský rok. Ďalšia nová príležitosť naučiť sa veľa nového, zlepšovať sa a venovať sa svojim koníčkom. Začína sa preto príprava a hľadanie odložených vecí, pomôcok, či oblečenia z minulého školského roka.

Aj zvieratká si zaslúžia mať domov

Každé zvieratko túži mať domov, svojho pána, priateľov na hranie a pohodu. No často krát ich nachádzame opustené na ulici, v útulkoch… Sklamali sa, pretože boli brané ako hračky, no napriek tomu stále veria v šťastný život a príjemnú ľudskú spoločnosť.

Nenechajte svoju kartu SPHERE zaháľať ani v lete

Pretože leto ešte rozhodne nepovedalo posledné slovo a pred nami je takmer celá druhá polovica prázdnin či dovoleniek, prinášame vám inšpiráciu, ktorú možno pri svojich cestách uvítate. My leňošiť môžeme, ale svoju kartu Sphere v žiadnom prípade zaháľať nenechávajte:)

Máte radi pivo?

Ak odpoviete na predchádzajúcu otázku áno, tak ste na tom rovnako ako cca 86% mužov a 58% žien v celej SR a môžete vždy prvý piatok v auguste oslavovať Medzinárodný deň piva. Ale nie je pivo ako pivo, existujú rôzne druhy, chute, vône, spôsoby čapovania, a predovšetkým pivovary s odlišným prístupom k vareniu.

Predíďte detským úrazom počas prázdnin

Na letné prázdniny a dovolenky sa väčšina z nás celý rok teší, ale toto obdobie býva z hľadiska úrazov a najrôznejších poranení u detí rizikovejšie ako zvyšok roka.
Buďme preto na svoje deti opatrní a dávajme na ne pozor. Niekedy to môžu byť síce len odreniny a pomliaždeniny, ale často to bývajú aj zlomeniny, poranenia očí alebo úrazy hlavy.

Ako prežijete deň bozkávania vy?

Vedeli ste, že aj bozk má svoj sviatok? Áno, je to tak, pretože 6.7. pripadá Svetovému dňu bozkávania a zároveň Medzinárodnému dňu objatia!

Využívajte výhody programu Sphere a Bookingu naplno!

Vedeli ste, že keď sa prihlásite na Booking priamym preklikom z nášho katalógu partnerov na www.sphere.sk, môžete využívať výhody svojho účtu Genius a ešte získať 5 bodov za každé utratené 4 eurá na svoj bodový účet vo Sphere? A to sa fakt oplatí!

Oslávte piknikom príchod leta

Deka, jedlo, pitie a príjemné prostredie s rodinou, priateľmi je vždy kombinácia pri ktorej strávite prijemné chvíle. Už tento týždeň konkrétne 18 júna môžete „osláviť“ medzinárodný deň piknikov podľa svojich predstáv a privítať tak príchod leta.

Chytrá domácnosť Electrolux

S chytrými spotrebičmi Electrolux zvládnete všetko vo vašej domácnosti ešte oveľa lepšie! Chutné recepty s návodmi posunú vaše varenie na vyššiu úroveň a vďaka tipom a starostlivosti na mieru bude vaše oblečenie vyzerať dlhšie sviežo. Vďaka konektivite môžete svoje spotrebiče ovládať na diaľku, zadávať hlasové povely, sledovať priebeh činnosti a oveľa viac. Aj mimo domova tak budete mať všetko plne pod kontrolou.

Happylife

„Spoločnosť HAPPYLIFE pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Našou snahou je vytvárať unikátne a chutné produkty z kvalitných surovín. Zameriavame sa najmä na kategóriu „free from“ – tz. bez gluténu, bez laktózy, bez pridaného cukru atď.

Eko topánky

Životné prostredie, a teda ani planéta, nie sú v najlepšom čase. Spoločnosť Ekotopánky sa aktívne podieľa na zvyšovaní povedomia a spájaní síl s cieľom zabezpečiť lepšiu budúcnosť. Pracujú na tom prostredníctvom ponuky výrobkov od značiek, ktoré svoju environmentálnu filozofiu preklopili do svojich výrobných procesov.

Viete koľko vody denne zjeme?

Podľa organizácie GRACE Communications Foundation tvoria potraviny, ktoré jeme, dve tretiny celkovej spotreby vody. Ako je to možné? Jednoducho! Musíme totiž vziať do úvahy druhotnú spotrebu vody, tzv. „virtuálnu vodu“, ktorá sa spotrebuje na výrobu potravín. Ale samozrejme nielen potravín, ale aj oblečenia atď.